1934 utsågs AIK:s klubbmärke till världens vackraste i London. Engelsmännen tycks vara kloka nog att förstå att vi fortfarande är världens vackraste klubb, å då inte bara klubbmärket! Efter tre magiska försäsongs-tröjor i rad längtar jag som ett barn på julafton efter dagens tröjsläpp…

@dailystar kan sin grej!

#aik #aikfotboll #football #footballhistory #stockholmfootball #2021 #1891 #sweden #sweden🇸🇪 #stockholm #footballshirt #solna #norrmalm #stylish #fashion #kungsholmen #footballshirts #biblioteksgatan #smokinglirarna #worldfootball #uefachampionsleague #swedishhistory #footballfashionista #svenskfotboll #gnaget #stockholmcity #footballfashion #ultras #ultrasworld #aik130

Por ESPN UK

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *